dijous, 28 d’abril del 2016

CIUTADANSQui pot ser soci/a: Persones que mantinguin un vincle familiar o tutelar amb persones afectades per malaltia mental i tota persona sensibilitzada amb la salut mental. Actualment la quota de soci/a és de 15 euros/mes.

La Associació de Familiars de Malalts Mentals Dr. Francesc Tosquelles és una entitat sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública, i col·laborar amb nosaltres comporta beneficis fiscals: Llei de mecenatgeQui pot ser voluntari/a: Persones que disposin de temps lliure, motivació, compromís altruista i capacitat d'empatia, que vulguin generar canvis a la situació del col·lectiu de persones amb malaltia mental i les seves famílies.
L'AFMMT fa un contracte amb els seus voluntaris/es i té una assegurança específica. Pots consultar el nostre Pla de Voluntariat.
Qui pot fer un donatiu: Totes les persones que vulguin.


La teva aportació ens ajuda a millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i les seves famílies.A més amb la teva donació et pots beneficiar de deduccions en IRPF de la declaració de la renda.Llei de mecenatge


Pots fer el teu donatiu a aquest número de compte: ES56-2100-1090-34-0200152567 (La Caixa).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada