dimarts, 31 de juliol del 2012

Caixa Penedès Obra Social concedeix una subvenció de 3.032,23€ a la nostra entitat.


L`Associació de familiars de malats mentals Dr. Francesc Tosquelles i el Club Social El Porxo (servei del que es titular l’Associació) ha rebut de Caixa Penedès Obra Social, dins el programa “Sumar per la Cohesió Social. Convocatòria d’Ajuts per a les entitats del Tercer Sector”, una subvenció per un import de 3.032,25 € per al projecte Posa’t les Piles.

El projecte “Posa’t les Piles” és un nou servei creat pels professionals de l’Associació que permetrà als nostres usuaris del Club Social el Porxo realitzar dos sortides de cap de setmana a l’any en qualsevol indret de Catalunya.

Aquestes sortides els permetrà viure experiències molt enriquidores per la seva salut a través de les activitats programades a l’aire lliure i en contacte amb la natura. Amb l’objectiu de treballar els seu propi projecte vital i l’empowerment, els nostres usuaris seran els que programaran les sortides i totes les activitats previstes. La primera sortida es va realitzar al mes de juny a Calafell i va tenir una molt bona acollida i participació, la segona , està prevista per al mes de setembre.

La missió de la nostra entitat és fomentar un model de convivència social, compromès i solidari per facilitar la integració social de les persones amb malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars. El Club Social el Porxo té per finalitat, dins d’un marc de relacions socials, augmentar la participació i les diferents maneres de vinculació amb la comunitat mitjançant l’ocupació significativa del temps lliure.

Des de l’Associació, volem donar les gràcies a Caixa Penedès Obra Social per sumar-se a la inclusió social de les persones amb malaltia mental a través del projecte “Posa’t les Piles”.

Més info del programa Cohesió Social de Caixa Penedès Obra Social:  http://cohesiosocial.cat/projectes-seleccionats-convocatoria-2012/#1


Aquest projecte ha estat finançat per Caixa Penedès Obra Social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada