dimarts, 31 de juliol del 2012

L'Obra Social "la Caixa" concedeix una subvenció de 10.000€ a la nostra Associació.

L'Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles i el Club Social el Porxo (servei del qual l'associació es titular) ha rebut de l'Obra Social "la Caixa" una subvenció per un import de 10.000 € per al projecte "Instal·lació d'un Sistema de Calefacció a l'Entitat per millorar l'atenció a les persones amb TMS i les seves families".

Gràcies a aquesta subvenció rebuda, ens permetrà acondicionar les nostres instal·lacions amb un sistema de climatització per tal de que els serveis que oferim diariament puguin realitzar-se amb satisfacció. A més a més, tenir una bona climatització ens ajudarà a que les persones que acudeixen als nostres serveis es sentin còmodes i realitzin el seu procés amb més predisposició, ja que la temperatura de les nostres instal·lacions tant a l’hivern com a l’estiu fan difícil la participació dels nostres usuaris a les activitats i serveis que oferim.

La missió de la nostra entitat és fomentar un model de convivència social, compromès i solidari per facilitar la integració social de les persones amb malaltia mental i millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars. El Club Social el Porxo té per finalitat, dins d’un marc de relacions socials, augmentar la participació i les diferents maneres de vinculació amb la comunitat mitjançant l’ocupació significativa del temps lliure.

Des de l’Associació, volem donar les gràcies a l’Obra Social “la Caixa”per fer possible l’acondicionament de les nostres instal·lacions.


Aquest projecte ha estat finançat per l’Obra Social “La Caixa”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada