Missió, Visió i Valors


"La meva feina consisteix que cada persona sigui 
allò que ésallò que pugna per ser, allò que millor 
pot ser. " F.Tosquelles

La nostra Missió

La Protecció dels malalts mentals residents a les Comarques de Tarragona, així com la defensa, promoció i desenvolupament dels seus drets, l’estudi de la seva situació i assessorament dels seus familiars, per tal d’assolir la millor solució als problemes que puguin patir  els malalts i els seus familiars i contribuir a millorar la seva qualitat de vida (Article 2.1 dels Estatus).

L’exercici d’accions judicials  davant les autoritats judicials de qualsevol ordre i jurisdicció, en defensa dels drets dels malalts mentals i dels seus familiars, podent també realitzar les actuacions públiques d’ordre administratiu, laboral o criminal que la llei permeti en cada cas (Article 2.6 dels Estatuts).

Contribuir a la millora de l’assistència sanitària i social, de l’atenció i informació de les persones afectades i els seus familiars, i a la rehabilitació, integració i reinserció social i laboral de les persones amb malalties mentals (Article 2.2 dels Estatuts) .

Sensibilitzar les autoritats públiques i judicials, a les diferents organitzacions socials i a la societat en general sobre la problemàtica i les necessitats dels malalts mentals (Article 2.4 dels Estatuts).

Col·laborar amb les autoritats, organismes i entitats públiques o privades en la millora del desenvolupament i tractament dels malalts mentals (Article 2.5 dels Estatuts).

CONSULTA ELS NOSTRES ESTATUTS 

La Nostra Visió i Valors

Aconseguir una societat inclusiva i solidària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada