Serveis


Àrees d’intervenció


L’Associació disposa de diferents àrees d’intervenció. Aquestes àrees agrupen diferents serveis i programes centrats en millorar la inclusió social de persones amb trastorn mental i trencar l’estigma relacionat amb la malaltia. També té cura de les famílies, que són una peça important en la rehabilitació psico-social d’una persona amb problemes de salut mental.


Serveis d'atenció a Famílies (cliqueu per veure)
L’AFMMT dóna assessorament, orientació i informació a persones que pateixen el trastorn mental i/o a les seves famílies. S’ofereixen diversos espais a nivell individual i/o grupal per atendre les demandes de les famílies i persones amb trastorn que ho necessitin. També realitzem activitats de convivència per passar estones de qualitat en família.

Serveis d'Inclusió i Rehabilitació comunitària
(cliqueu per veure) 
La integració comunitària assoleix un benefici bidireccional: Acompliment d’un rol dintre d’un context social, al temps que aquest modifica la seva mirada cap a les persones amb trastorn mental gràcies al desenvolupament d’aquest rol. L’instrument es el lleure significatiu i el Voluntariat.

Habitatge
Tota persona té dret a un habitatge digne. L’AFMMT ofereix de recursos de suport a la llar per tal que les persones puguin viure en comunitat i ofereix el Programa d'Autonomia Personal a la Pròpia Llar.
Àrea Associativa
La presència en la comunitat de persones amb trastorn mental trenca els prejudicis i estigma relacionats amb la salut mental. L’àrea associativa agrupa els diferents serveis, programes i accions per donar a conèixer les fortaleses del col·lectiu en la comunitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada